Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Roston sült lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 lazac

80g vaj vagy 1 dcl olaj
köménymag
citromlé

Elkészítés:
A lazacot megtisztitjuk, megmossuk , megtöröljük.
Bedörzsöljük sóval, és megcsepegtetjük citromlével. Rárakjuk az előmelegitett grill rostjára, vagy a forró serpenyőbe rakjuk, amibe olajat vagy vajat teszünk. Meghintjük őrölt köménymaggal, és mindkét oldalukat grillezzük. Sütés közben a kisült lével, vagy zsiradékkal kenegetjük.Amikor a halak megsültek, tálra helyezzük, meglocsoljuk a levével és citromkarikákkal diszitjük. Tálalhatjuk zsirban sült burgonyával, vagy burgonyapürével.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazacos előétel » Ananászos currys lazac » Roston sütött szalonka » Mediterán lazacfilé
» Lazac sütőben » Lazac roston » Fenyőmagos lazacfilé » Lazac céklakörettel
» Fokhagymás-fűszeres lazac » Brokkolis lazac » Vadlazac ragu » Spenótos-lazacos lasagne
» Füstölt lazackrém » Morzsás lazaccsíkok » Boros, kapros lazac » Narancsos lazac


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.