Tutireceptek.hu fejléc

Rostonsült sertésmáj almával és zsályával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
450 gr sertésmáj
125 gr póréhagyma
1 db alma
60 ml olaj
1 ek szárított zsálya
1 ek mustármag
150 ml tejszín
300 ml almalé
25 gr liszt, só, bors

Elkészítés:
A májat vékonyra felszeleteljük, borsozzuk, majd lisztbe mártva kevés zsiradékban megsütjük. A zsiradékba beletesszük a hat-nyolc cikkbe vágott piros almát (az almát nem kell megtisztítani csak a magjait kivenni). Egy-két percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almalevet, mustármagot, pórét, tejszint, zsályát kevés borssal fűszerezzük és jól összeforraljuk. Köretkent párolt brokkolit adjunk hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizsfelfújt almával » Sertésszelet almával » Mákos muffin almával » Fokhagymás sertésmáj
» Vaniliás tiramisu almával » Gombás csirkemáj almával » Fokhagymás sertésmáj 2 » Diós sajt almával
» Vörös káposzta almával » Almával töltött fácán » Fácán gesztenyés almával » .Kacsasült almával
» Cékla almával » Csirkemáj almával » Sült vadliba birsalmával » Sertésmáj gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.