Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rostonsült sertésmáj almával és zsályával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
450 gr sertésmáj
125 gr póréhagyma
1 db alma
60 ml olaj
1 ek szárított zsálya
1 ek mustármag
150 ml tejszín
300 ml almalé
25 gr liszt, só, bors

Elkészítés:
A májat vékonyra felszeleteljük, borsozzuk, majd lisztbe mártva kevés zsiradékban megsütjük. A zsiradékba beletesszük a hat-nyolc cikkbe vágott piros almát (az almát nem kell megtisztítani csak a magjait kivenni). Egy-két percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almalevet, mustármagot, pórét, tejszint, zsályát kevés borssal fűszerezzük és jól összeforraljuk. Köretkent párolt brokkolit adjunk hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós csirke almával » Céklasaláta almával » Vörös káposzta almával » Savanyú káposzta almával
» Rostonsült padlizsán » Mákos muffin almával » Almával sült hús » Falusi csirke birsalmával
» Cékla almával » Pulykacomb sültalmával » Gombás csirkemáj almával » Fokhagymás sertésmáj
» Fácán gesztenyés almával » Csirkemáj almával » Almával töltött camembert » Fokhagymás sertésmáj 2


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.