Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
2 ág friss rozmaring
2 evőkanál olíva olaj


Elkészítés:
A májat egyben hagyom. A hagymát apróra vágom és 2 evőkanál olajon üvegesre pirítom. A rozmaringot apróra vágom. A májat a hagymára teszem, és addig kevergetem, amíg kifehéredik. Öntök rá fél deci vizet, megszórom a rozmaringgal. Addig párolom, sütöm, amíg a máj átsül.
Akkor van készen, amikor a félbevágott máj már nem véres, akkor lehet sózni.

Tanácsok:
Köretnek bármi megfelel: rizs, kuszkusz, burgonya, párolt zöldség, ki mit szeret.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas » Bacon alatt sült csirkemáj » Sajtos csirkemáj-rizottó » Csirkemájjal töltött karaj
» Hagymás-gombás csirkemáj » Csirkemájas Palacsinta » Pikáns csirkemáj » A Lászlók csirkemájasa
» Zöldséges-rizses csirkemáj » Rozmaringos pecsenye » Csirkemájas tarisznya » Bácskai csirkemáj
» Csirkemáj » Rozmaringos fehér pörkölt » Gesztenyés csirkemáj » Csirkemáj másként


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.