Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
2 ág friss rozmaring
2 evőkanál olíva olaj


Elkészítés:
A májat egyben hagyom. A hagymát apróra vágom és 2 evőkanál olajon üvegesre pirítom. A rozmaringot apróra vágom. A májat a hagymára teszem, és addig kevergetem, amíg kifehéredik. Öntök rá fél deci vizet, megszórom a rozmaringgal. Addig párolom, sütöm, amíg a máj átsül.
Akkor van készen, amikor a félbevágott máj már nem véres, akkor lehet sózni.

Tanácsok:
Köretnek bármi megfelel: rizs, kuszkusz, burgonya, párolt zöldség, ki mit szeret.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-gombás csirkemáj » Pikáns csirkemáj » Csirkemájas metélt » Rozmaringos sütőtöksaláta
» Lecsós -csirkemáj » Rakott csirkemáj » Római csirkemáj » A Lászlók csirkemájasa
» Csirkemáj máshogy » Csirkemájas csirkeszárny » Csirkemáj római tálban » Csirkemájpástétom
» Sült csirkemáj » Paradicsomos csirkemáj » Zsírban sült csirkemáj » Rozmaringos ünnepi kenyér


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.