Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
2 zöldpaprika
1 fej fokhagyma
1 dl olaj
rozmaring
bazsalikom
flekkenfűszer

bors

Elkészítés:
A húst kb. 4 cm-es kockákra felaprítjuk,a fokhagymát megtisztítjuk,a paprikákat felszeleteljük.
Forró olajon a húst kicsit megkapatjuk,a fűszereket,a fokhagymát,a zöldpaprikát hozzátesszük.
Nagyon lassú tűznél,fedő alatt 2 óra hosszat pároljuk, egyszer-egyszer megkeverjük,de ne sokat emelgessük a fedőt.
Ha megpuhult, áttesszük jénai tálba, és sütőben 10 perc alatt pirosra sütjük.

Tanácsok:
Én párolt rizzsel szoktam tálalni,de ki-ki ízlése szerint.Akár főzelékre is lehet tenni feltétnek.

Elkészítési idő: 140 perc

A receptet beküldte: amarinda.1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúpecsenye tökraguval » Zöldbabos aprópecsenye » Cigánypecsenye » Balatoni mustos pecsenye
» Tejszínes-sajtos pecsenye » Rozmaringos rósejbni » Pékpecsenye » Szárnyas aprópecsenye
» Zsiványpecsenye » Tejben sült pecsenye » Apa-féle vasi pecsenye » Révkalauz pecsenye
» Fehérpecsenye » Gyalogpecsenye » Aprópecsenye tárcsán » Almás pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.