Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
2 zöldpaprika
1 fej fokhagyma
1 dl olaj
rozmaring
bazsalikom
flekkenfűszer

bors

Elkészítés:
A húst kb. 4 cm-es kockákra felaprítjuk,a fokhagymát megtisztítjuk,a paprikákat felszeleteljük.
Forró olajon a húst kicsit megkapatjuk,a fűszereket,a fokhagymát,a zöldpaprikát hozzátesszük.
Nagyon lassú tűznél,fedő alatt 2 óra hosszat pároljuk, egyszer-egyszer megkeverjük,de ne sokat emelgessük a fedőt.
Ha megpuhult, áttesszük jénai tálba, és sütőben 10 perc alatt pirosra sütjük.

Tanácsok:
Én párolt rizzsel szoktam tálalni,de ki-ki ízlése szerint.Akár főzelékre is lehet tenni feltétnek.

Elkészítési idő: 140 perc

A receptet beküldte: amarinda.1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás pecsenye » Rozmaringos sült karaj » Rozmaringos halfilé » Kínai grillpecsenye
» Búbos pecsenye » Görög aprópecsenye » Vadas őzpecsenye » Boros libapecsenye
» Tordai lacipecsenye » Petőfi pecsenye » Cigánypecsenye II. » Cigánypecsenye roston
» Nyugdijas pecsenye » Töltött szűzpecsenye » Cipóban sült pecsenye » Szezámmagos szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.