Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rucás káposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db kacsacomb
2 evőkanál kacsazsír
60 dkg savanyú káposzta
1 fej hagyma
20 dkg császárszalonna
10 dkg füstölt kolbász

1 csokor friss kapor

Elkészítés:
A kacsacombokat megtisztítjuk, megsózzuk, majd zsíron hirtelen kisütjük, és félretesszük. A visszamaradt zsírban átsütjük a karikára vágott hagymát, megszórjuk a finomra vágott kapor felével, majd hozzáadjuk a savanyú káposztát is, és pár perc alatt összepároljuk.
Egy cserépedény vagy egy kacsasütő aljára szedjük a káposztát, ráfektetjük a combokat, valamint szalonna- és kolbászszeleteket. Megszórjuk a kapor másik felével.
Felöntjük 3dl vízzel, és forró sütőben ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás béles » Gesztenyés káposztaleves » Káposzta vadász módra » Kelkáposztás krumplileves
» Töltött káposzta tejföllel » Káposztás pacal » Hajdúkáposzta » Kelkáposzta töltve
» Rakott savanyú káposzta » Káposztás tészta » Káposztás pogácsa 1. » Libasült vöröskáposztával
» Káposztás burgonyafelfújt » Tojásos kelkáposzta » Böjti káposzta » Székelykáposzta gerslivel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.