Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sáfrányos csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2zacskó előfőzött rizs
20dkg zöldborsó
10dkg zöldbab
40dkg csirkemell
15dkg sárgarépa
só,bors,ételízesítő,
1ek. sáfrány
1csokor petrezselyem

Elkészítés:
A rizst szitán átmossuk,sáfrányos,ételízesítős vízben megfőzzük.Lecsepegtetjük,majd keverőtálba tesszük.Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet,a sós vízben leforrázott zöldborsót,a zöldbabot,a megtisztitott,kockára vágott sárgarépát.A csirkemellett kis csíkokra vágjuk,kevés olajon lepirítjuk,és a rizshez adjuk.Jól összekeverjük,és sóval,borssal ízesítjük.Használhatunk hozzá fűszerként zsályalevelet és kakukkfüvet is.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirke » Csirkekocsonya » Csirkés spagetti saláta » Petrezselymes csirke
» Csirkehúsos gombás fasírt » Amerikai csirke » Avokádós csirkemell » Csirkecombok "Toros"-módra
» Currys csirkemell » Thaiföldi csirkeleves » Tejfölös rakott csirke » Csirke alaplé
» Ananászos csirkemell » Török csirkemell saláta » Mexikó csirkesaláta » CSirke becsinált


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.