Tutireceptek.hu fejléc

Saganaki (görög rántott sajt) recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
40 dkg kemény sós görög sajt,
a panírozáshoz liszt,
zsemlemorzsa,
tojás,
a kisütéshez bőven olivaolaj.

Elkészítés:
A sajtot nem túl vékonyra (kb. ujjnyi vastag) felszeletelem.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom kétszer, majd bő forró olivaolajban mindkét oldalát megsütöm.
Görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott sütőtök » Rántott gríz(Kata-féle) » Görög saláta másképp » Töltött rántott cukkini
» Rántott gomba töltve » Rántott harcsa » Klasszikus görög saláta » Görög jegeskávé
» Rántott paprikás kelbimbó » Rántott darálthús » Rántott pulykamell » Sajtos rántott csirkemáj
» Csirkecomb görögösen » Görög gyümölcsleves3. » Fokhagymás rántott hús » Rántott csuka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.