Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajt alatt sült hagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj,
1 nagy pohár tejföl,
1 kanál mustár,
őrölt bors,
4 fej hagyma,
25 dkg trappista sajt,
só,
olaj.

Elkészítés:
A karajt kiklopfoljuk, besózzuk, olajozott tepsibe rakjuk, rászórjuk a karikára vágott hagymát. A tejfölt összekeverjük a mustárral és a borssal, majd egyenletesen elosztjuk a húson. A sajtot lereszeljük, a húsra szórjuk. A tepsit letakarjuk alufóliával, közepesen meleg sütőbe tesszük kb. 1 órára, majd a fóliát levesszük, és pirossa sütjük.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás pogácsa II. » Sült hagymás krumplipüré » Fokhagymás masni » Túrós medvehagymás krém
» Bacon alatt sült csirkemáj » Hagymás-sajtos pirítós » Kéthagymás csusza » Tökmagos-hagymás pogi
» Háromhagymás gombaleves » Szalonnás-hagymás virsli » Fokhagymás sült máj » Szeletben sült karaj
» Libacomb fokhagymásan » Sertéskaraj pármai módra » Tepsis hagymás gomba » Fokhagymás sajtkrémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.