Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajt és tejföl alatt sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
6 dkg liszt
1 teáskanál pirospaprika
majoránna

ételízesítő
őrölt fehérbors
fokhagymapor
bazsalikom
2 fej vöröshagyma
1 nagy pohár tejföl
4-5 evőkanál olívaolaj
15-20 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A combokat kicsit besózzuk, és állni hagyjuk, amíg előkészítjük a tepsit és a lisztes keveréket. A tepsit jól kikenjük margarinnal. A lisztet az ízlés szerinti fűszerekkel, a pirospaprikával és a fokhagymaporral jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a combokat, és a tepsibe egymás mellé helyezzük. A maradék lisztet a tetejére szórjuk. A vöröshagymát vékonyra szeleteljük, a húsra szórjuk, majd ráreszeljük a sajtot. A tejfölt jól kikeverjük az olajjal, és a sajtos húsra öntjük. Fóliával lefedjük, és közepes lángon kb másfél óráig pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Kriszta0930


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös lepény » Sajtos-tejfölös galuska » Tejfölös fincsi kekszcsoda » Göngyölt csirkecombok
» Tejfölös pogácsa » Narancsos csirkecombok » Tejfölös zöldbableves » Tejfölös lecsós burgonya
» Nyakkendős csirkecomb » Gombás csirkecombok » Tejfölös-pudingos sütemény » Bajor csirkecomb
» Töltött csirkecomb » Tejben sült csirkecomb » Tejfölös torta 2 » Tejfölös húsos kifli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.