Tutireceptek.hu fejléc

Sajtgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5 dkg vaj,
1 tojássárgája,
1 tojás,
7 dkg liszt,
4 dkg reszelt trappista sajt,
só ,
szerecsendió,
fehérbors,
petrezselyem .

Elkészítés:
A szobahőmérsékletű vajat egy csipetnyi sóval habosra keverjük, egymás után belekeverjük a két tojássárgáját, szerecsendióval ízesítjük és ismét habosra keverjük. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá keverjük, a liszttel és a sajttal együtt a sárgájához keverjük. Ebből a masszából kávéskanállal galuskákat szaggatunk a gyöngyöző levesbe és 5 percig kis lángon főzzük !


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtgaluska-leves » Céklaleves túrógaluskával » Sajtosrudacska » Füstölt sajtos leves
» Burgonyakrémleves (4 főre) » Sonkagombóc(levesbetét) » Ragu-leves » Olasz gesztenyeleves
» Hideg joghurtleves » Hideg banánkrém leves... » Fatörzs gesztenyével » Zöldséges halleves
» Tejfölös kapor krémleves » Zabpehely fasírt » Zöldségleves Éva módra » Póréhagymás zöldségleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.