Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-Baconos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-1kg hús szeletelve(pulykamell,karaj)
-kb.:30-30dkg füstölt és trappista sajt
-tojás
-50 dkg Bacon szalonna
-2 nagy dob.tejföl

Elkészítés:
A sajtokat lereszelem,a tojásokat felverem.
Egy sor Bacont rakok a tepsi aljába.
A húst vékonyra kiverem,majd belemártom a tojásba utána a reszelt sajtba.Az így bepanírozott husokat
ráteszem a Baconra,majd a hús tetejére is Bacon kerül.A tejfölt összekeverem a maradék reszelt sajttal és ráöntöm a Baconnal beborított húsra.
Előmelegített sütőben kb.:180C-on 50-60 percet sütöm,amíg a teteje piros nem lesz.

Tanácsok:
A só hozzáadásával vigyázni kell,mert a füst.sajt és a Bacon is elég sós.
A sütési idő és a hőmérséklet függ a hústól(pulyka vagy disznó).Én mindig ellenőrzöm egy villával,ha nem elég puha de a teteje már pirul visszább veszek a hőmérsékleten.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: nedi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-baconos krumpli » Pikáns karaj » Burgonyás húspogácsa » Hagymamártásban sült nyúl
» Narancsos áfonyás kacsa... » Mandarinos sertéspecsenye » Gyors csirke vacsora. » Besztercei töltött liba
» Sajtos csirke római tálba » Vagdalthus muffin » Vadas, marha húsból » Babos pacalpörkölt
» Magyaróvári csirkemell » Mustáros hús bundában » Boszorkányflekken » Galyasági aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.