Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirke jénaiban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb kettévágva
2-3 nagyobb fej vöröshagyma,
20 dkg trappista sajt,
2 pohár tejföl,
só, bors, pirospaprika,
liszt
vaj

Elkészítés:
A lisztet elkeverüjük ízlés szerinti borssal és paprikával, majd ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat. A husokat kivajazott jénaiba fektetjük. Ezt teljesen befedjük a karikákra vágott vöröshagymával, amit megszórunk sóval. Ezután az egészet meglocsoljuk tejföllel,és bőven megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe tesszük, és kb egy órán át fóliával letakarva pároljuk, majd azt eltávolítva az egészet szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros csirkemellcsíkok » Spenótos-csirkés penne » Currys csirke » Sajtos pulykamell
» Hagymás mozzarellás csirke » Csirke indiai módon » Sajtos tepsis burgonya » Ínyenc paprikás csirke
» Sajtos rakott tarhonya » Római csirkemáj » Csirkés saláta » Csirkecomb ananászraguval
» Fokhagymás csirkecomb » Kéksajtos-diós falatok » Libanoni csirkeszárny » Répás, töltött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.