Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirke jénaiban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb kettévágva
2-3 nagyobb fej vöröshagyma,
20 dkg trappista sajt,
2 pohár tejföl,
só, bors, pirospaprika,
liszt
vaj

Elkészítés:
A lisztet elkeverüjük ízlés szerinti borssal és paprikával, majd ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat. A husokat kivajazott jénaiba fektetjük. Ezt teljesen befedjük a karikákra vágott vöröshagymával, amit megszórunk sóval. Ezután az egészet meglocsoljuk tejföllel,és bőven megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe tesszük, és kb egy órán át fóliával letakarva pároljuk, majd azt eltávolítva az egészet szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj római tálban » Dióban sült csirkecomb » Zöldséges csirkezúza » Csirkenyárs krumpliágyon
» Csirkemáj rizottó » Tepsis csirkeegytál » Sajtos töltött csirkemell » Sajtos, szezámos rudacskák
» Sajtos rakott burgonya » Dupla sajtos muffin » Sajtos kosárkák » Csirkemell Edit módra
» Sokadik töltött csirkecomb » Csirkevacsora » Zöldséges csirkepite » Csirke kelkáposztában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.