Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirke jénaiban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb kettévágva
2-3 nagyobb fej vöröshagyma,
20 dkg trappista sajt,
2 pohár tejföl,
só, bors, pirospaprika,
liszt
vaj

Elkészítés:
A lisztet elkeverüjük ízlés szerinti borssal és paprikával, majd ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat. A husokat kivajazott jénaiba fektetjük. Ezt teljesen befedjük a karikákra vágott vöröshagymával, amit megszórunk sóval. Ezután az egészet meglocsoljuk tejföllel,és bőven megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe tesszük, és kb egy órán át fóliával letakarva pároljuk, majd azt eltávolítva az egészet szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos csirkecomb » Pizzás csirke » Tavaszi csirkebrassói » Sült csirkeszárny
» Extra gyors sajtos rúd » Kínai mangós csirke » Tűzdelt Csirkemell » Gombás - sajtos pulykamell
» Almás-gyömbéres csirkemell » Pikáns szósz csirkéhez » Magos csirkemellsaláta » Sajtos gombás stangli
» Csirkés pitatáskák » Céklafőzelék csirkemellel » Rizses-gombás sült csirke » Olasz gombás csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.