Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirkesült gombás raguval recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg erdei gomba /vargánya,galambica/
1 db vörös hagyma
1 tk fűszerpaprika
1 ek darált paprikakrém
1-2 db paradicsom
2 db paprika
2 gerezd fokhagyma

bors
majoránna
2 ek étolaj
4 db filézett felső csirkecomb

3 ek liszt
1 tk piros porpaprika

A sütéshez:

4 dl étolaj

A csirkecomb tetejére:

1-1 szelet paradicsom
1-1 szelet lapka sajt

Elkészítés:
A gombás ragu készítés:

Étolajon a hagymát megdinszteltem, fűszerpaprikával megszórtam és egy-két kanál vízzel felöntöttem.
Beletettem a szeletekre vágott gombát és befűszereztem sóval, borssal, majoránnával, egy kis darált paprikakrémmel és hozzá adtam a paprikát és a paradicsomot is.
Fél órán belül készre főztem.

A csirke sütése:

A csirkecombot sóztam,paprikával elkevert lisztbe forgattam,majd étolajban kisütöttem.
Egy tepsibe tettem a combokat,rátettem a paradicsom szeleteket és sajttal befedtem.
180 fokra melegített sütőben addig sütöttem, amíg a sajt ráolvadt.

http://receptneked.hu/szarnyas/sajtos-csirkesult-gombas-raguval/


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-Husos Fasirt » Albán sajtos lepény » Könnyű sajtos rúd » Gombás csirkecomb
» Gombás palacsinta/tészta » Sajtos-tejfölös brokkoli » Tekert sajtos » Sajtos rolók 2
» Sváb sajtostáska leves » Gombás-sajtos krumplitál » Sajtos zöldségkrémleves » Gombás aprólékleves
» Sajtos-tallér » Rókagombás omlett » Sajtos karfiolfánk » Sajtos korong


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.