Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-gombás halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet tengeri halfilé
10 dkg gomba
10 dkg sajt
2 dl tejszín
1 db vöröshagyma
2 ek petrezselyem
3 ek vaj

bors

Elkészítés:
A halszeleteket megmossuk és hagyjuk megszáradni. Sóval borssal fűszerezzük.

Tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a halszeleteket. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és vajon üvegesre pirítjuk. A gombát megtisztítjuk, felvágjuk és a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, sót és borsot, majd felöntjük a tejszínnel. A halra öntjük, tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul a tetején.

Tanácsok:
Köretként főtt rizst vagy sült burgonyát kínálunk hozzá.

Nehézségi fok:közepesen könnyű

Árfekvés:közepesen drága

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 340 kcal

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos párolt halfilé » Zöldséges halfilé » Kapros, krumplis halfilé » Zöldséges tengeri halfilé
» Tengeri halfilé rizzsel » Sült halfilé sajtmártásban » Halfilével rakott krumpli » Megyeri halfilé
» Firenzei halfilé » Halfilé kakastaréjjal » Brokkolis halfilé » Halfilé sáfrányos vajjal
» Fűszeres halfilé » Tőkehalfilé sajttal » Halfilé zödségesen » Gombás halfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.