Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-gombás halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet tengeri halfilé
10 dkg gomba
10 dkg sajt
2 dl tejszín
1 db vöröshagyma
2 ek petrezselyem
3 ek vaj

bors

Elkészítés:
A halszeleteket megmossuk és hagyjuk megszáradni. Sóval borssal fűszerezzük.

Tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a halszeleteket. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és vajon üvegesre pirítjuk. A gombát megtisztítjuk, felvágjuk és a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, sót és borsot, majd felöntjük a tejszínnel. A halra öntjük, tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul a tetején.

Tanácsok:
Köretként főtt rizst vagy sült burgonyát kínálunk hozzá.

Nehézségi fok:közepesen könnyű

Árfekvés:közepesen drága

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 340 kcal

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-gombás rakott hús » Megyeri halfilé » Sajtos-gombás karaj » Pestos halfilé
» Halfilé sáfrányos vajjal » Joghurtos párolt halfilé » Juhtúrós halfilé rántva » Batyuban sült halfilé
» Halfilé joghurtköntösben » Szezámmagos halfilé » Kapros, krumplis halfilé » Pikáns halfilé
» Tejszínes sült halfilé » Halfilé zödségesen » Fűszeres halfilé » Zöldséges tengeri halfilé


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.