Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-gombás halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet tengeri halfilé
10 dkg gomba
10 dkg sajt
2 dl tejszín
1 db vöröshagyma
2 ek petrezselyem
3 ek vaj

bors

Elkészítés:
A halszeleteket megmossuk és hagyjuk megszáradni. Sóval borssal fűszerezzük.

Tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a halszeleteket. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és vajon üvegesre pirítjuk. A gombát megtisztítjuk, felvágjuk és a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, sót és borsot, majd felöntjük a tejszínnel. A halra öntjük, tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul a tetején.

Tanácsok:
Köretként főtt rizst vagy sült burgonyát kínálunk hozzá.

Nehézségi fok:közepesen könnyű

Árfekvés:közepesen drága

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 340 kcal

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült halfilé sajtmártásban » Tőkehalfilé sajttal » Pestos halfilé » Zöldséges halfilé
» Fokhagymás tengeri halfilé » Halfilé joghurtköntösben » Tejszínes sült halfilé » Pikáns halfilé
» Halfilé sáfrányos vajjal » Mustáros halfilé » Juhtúrós halfilé rántva » Tengeri halfilé rizzsel
» Halfilé zödségesen » Halfilével rakott krumpli » Szezámmagos halfilé » Gombás halfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.