Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rakott hús, ahogy én csinálom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell (pulykamell)
trappista sajt
bacon
liszt
tojás

bors, oregánó
bazsalikom
chili

Elkészítés:
A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk. Besózzuk, fűszerekkel ízesítjük, majd liszbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk (mint a panírozás, csak prézli helyett sajt). Egy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, még egy kis sajtot szórunk rá, beborítjuk baconnel (ha nem elég nagy a tepsi, lehet több sorba is tenni, de a sorok közé bacont kell tenni!). Alufóliával letakarjuk, és kb. 1-1,5 órára a sütőbe tesszük (amíg puha lesz a hús). Utána levesszük az alufóliát, és kb. 20 percig még sütjük, hogy szépen megpiruljon.

Tanácsok:
Burgonyapürével isteni!


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csavart sajtos » Rakottkel hagymás babbal » Sós, sajtos rúd » Sajtos rúd
» Habart sajtos tojás » Sajtos csillagok » Füstölt sajtos sztrapacska » Rakott csusza
» Tégy ahogy a kedved engedi » Hurkás rakott krumpli » Hortobágyi rakott tészta » Mexikói rakott tészta
» Rakott csirke III. » Sonkás rakott burgonya » Sajtos almás tojássaláta » Gombás rakott borda


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.