Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rakott hús, ahogy én csinálom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell (pulykamell)
trappista sajt
bacon
liszt
tojás

bors, oregánó
bazsalikom
chili

Elkészítés:
A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk. Besózzuk, fűszerekkel ízesítjük, majd liszbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk (mint a panírozás, csak prézli helyett sajt). Egy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, még egy kis sajtot szórunk rá, beborítjuk baconnel (ha nem elég nagy a tepsi, lehet több sorba is tenni, de a sorok közé bacont kell tenni!). Alufóliával letakarjuk, és kb. 1-1,5 órára a sütőbe tesszük (amíg puha lesz a hús). Utána levesszük az alufóliát, és kb. 20 percig még sütjük, hogy szépen megpiruljon.

Tanácsok:
Burgonyapürével isteni!


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csirketorta » Sajtos-barnarizses pite » Tavaszi rakottas » Mindent bele rakottas
» Rakott csirke juhtúróval » Sajtos csirkemáj-rizottó » Kedvenc sajtos pogácsám » Sajtos pogácsa gyorsan
» Rakott mézes » Tojással rakott párizsi » Becsei sajtos kifli » Sajtos karalábéleves
» Füstölt sajtos penne » Alföldi rakottas » Rakott csusza » Különleges rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.