Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejfölös-prézlis hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5-6 szelet karaj vagy combhús
25 dkg trapista sajt
10 dkg margarin
1 kis doboz tejföl
só, bors,

Elkészítés:
A húst kikloffolom, azután besózom, beborsozom. Kicsit állni hagyom a szeleteket, közben lereszelem a sajtot. Margarint olvasztok egy serpenyőbe és a hússzeleteket egy kissé megsütöm, oldalanként kb. fél percig. Mikor kiemelem rögtön zsemlemorzsába hempergetem és így helyezem szépen egymás mellé egy kivajazott tepsibe vagy sütőtálba.
Ha mindegyik hús benne van, a tetejüket bevonom egyenletes rétegben tejföllel és bőven megszórom reszelt sajttal.
Végül alufóliával lefedem és megsütöm.

Tanácsok:
Én mindig krumplipürével tálalom. Valami isteni finom. Bátran ajánlom kipróbálásra.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns tárkonyos máj » Jérce jóasszony módra » Vadas-bármilyen husiból » Sajtos csirkemell
» Kukoricás csirkemell » Kaukázusi saslik » Chilis tarja sült hagymával » Pulyka zöldségesrizzsel
» Madárfészek » Chilis-csokis csirke » Csirkemell töltve » Mézes-mustáros pikáns csirke
» Citromos báránysült » Bolognai rántott palacsinta » Sztroganoff hús » Libamáj szőlőmártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.