Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejszínes pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
pulykamellfilé,
tejszín,
reszelt sajt,
vaj,
só,
bors.

A panírozáshoz:

liszt,
zsemlemorzsa,
tojás.

Elkészítés:
A pulykamellfiléket enyhén kloppfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A jénai tálat vékonyan kikenjük vajjal. Meghintjük zsemlemorzsával.
A szokásos módon panírozzuk, majd jénaiba lerakunk a panírozott húsból egy réteget.
Erre reszelt sajtot szórunk, majd újabb réteg hús következik.
Ezt így folytatjuk, amíg alapanyagunk van.
Az egészet tejszínnel öntjük le és sütőben készre sütjük.
Tálaláskor szép kockákat vágunk belőle, rizzsel kínáljuk.

Tanácsok:
Hidegen is fogyasztható, tehát az ünnepi asztalra bátran felrakhatjuk.
Nagyon finom és egyszerű étel.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos Pulykamell » Zöldborsós pulykamell ragu » Bajor pulykamell tekercs » Joghurtos pulykamell
» Sajtos pulykamell rízzsel » Zöldborsós pulykamell » Magyaros pulykamell » Almás-citromos pulykamell
» Pulykamellragu leves » Rakott pulykamell » Brokkolis pulykamell » Pulykamell+gombás mártás
» Marika pulykamell tortája » Mazsolás sült pulykamell » Gombás-hagymás pulykamell » Göngyölt pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.