Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal rétegezett tejszínes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csont nélküli karaj,
20 dkg füstölt sajt,
20 dkg trappista sajt,
4 dl tejszín,
só,
paprika,
őrölt bors,
olívaolaj,

Elkészítés:
A húst vékony szeletekre vágom, kiklopfolom. Enyhén sózom, majd mindkét oldalát megborsozom, paprikával megszórom (ízlés szerint). Egy hőálló tálat enyhén megolajozok, majd beleteszek egy réteg húst. A kétféle reszelt sajtot összekeverem, a tetejére szórom. Újabb réteg hús, majd sajt következik, így rétegezem, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejére a maradék sajt kerül, a végén ráöntöm a tejszínt. 200-220 fokon kb. 50 perc alatt, megsütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinis tejszínes tészta » Tejszínes-túrós sütemény » Tejszínes laskagomba » Padlizsán sajttal az igazi
» Tejszínes kapormártás » Tejfölös-tejszínes piskóta » Egyszerű tejszínes krumpli » Tejszínes körteleves
» Tejszínes kocka » Tejszínes pogácsa » Rakott hús füstöltsajttal » Tejszínes-sonkás tészta
» Tejszínes gombás spagetti » Forró tejszínes csoki » Tejszínes-csokis piskóta » Sonkás tejszínes tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.