Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal rétegezett tejszínes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csont nélküli karaj,
20 dkg füstölt sajt,
20 dkg trappista sajt,
4 dl tejszín,
só,
paprika,
őrölt bors,
olívaolaj,

Elkészítés:
A húst vékony szeletekre vágom, kiklopfolom. Enyhén sózom, majd mindkét oldalát megborsozom, paprikával megszórom (ízlés szerint). Egy hőálló tálat enyhén megolajozok, majd beleteszek egy réteg húst. A kétféle reszelt sajtot összekeverem, a tetejére szórom. Újabb réteg hús, majd sajt következik, így rétegezem, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejére a maradék sajt kerül, a végén ráöntöm a tejszínt. 200-220 fokon kb. 50 perc alatt, megsütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes zöldbabsaláta » Fetás-tejszínes pulykamell » Tejszínes Málnatorta » Barackos tejszínes csirke
» Tejszínes sajtos karaj » Szalámis puliszka sajttal » Tejszínes-kávés csók » Tejszínes csirketokány
» Sajttal töltött kiflik » Tejszínes sajtos csirke » Tejszínes laskagomba » Tejszínes túrótorta!!
» Sajttal töltött alma » Tejszines hús 4 személyre » Tejszínes sajtkrémleves » Tejszínes eperleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.