Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal töltött fasírt recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg hús darált hús
3 tojás
1 fej vöröshagyma apróra vágva
2-3 gerezd fokhagyma fokhagymanyomón átnyomva
4 zsemle
1 evőkanál pirospaprika
só, őrölt bors
kb. 20 dkg 2x2 centis kockákra vágott sajt (pl. trappista)

Elkészítés:
3 tojás A zsemléket langyos vízben megáztatjuk, jól kinyomkodjuk.
A húst és a kinyomkodott zsemlét a sajton kívül a többi hozzávalóval összekeverjük, kézzel jól összegyúrjuk.
A masszából gombócokat formázunk úgy, hogy minden gombóc közepébe egy-egy kocka sajtot teszünk.
A gombócokat bő, közepesen meleg olajban nem túl hirtelen barnára sütjük.

Tanácsok:
A hús minden oldalról jól fedje be a sajtot, nehogy sülés közben a sajt kifolyjon.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós fasírt » Olasz fasírt » Birkafasírt (8 személyre) » Gesztenyével töltött fácán
» Húsos zöldségfasírt » Töltött olasz tésztahajók » Csirkével töltött cikória » Muffin juhtúróval, sajttal
» Töltött piskóta » Töltött kifli » Juhtúrós töltött gomba » Almás csirke fasírt
» Töltött ananász » Nagy sajttál » Baranyai töltött szűz » Vecsési töltött hús


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.