Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Salátaleves púposrántottával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db nagy zold fejessalata
3 gerezd fokhagyma
5 dl tejszin vagy
1 l tej ( +keves liszt)
zoldkapor
etelizesito
ecet

A betethez:
5 db tojas
olaj
so
bors

Elkészítés:
Lobogo vizbe beledobjuk a felapritott salatat, fuszerezzuk majd besuritjuk tejszinnel ( ill. a tej felebol habarast, a masik reszet egyszeruen beleontjuk).Hagyjuk kihulni es mindenki a sajat szajize szerint savanyitja az ecettel.
A betethez a tojasokat felverjuk, fuszerezzuk es lepenyszeruen mindket oldalat megsutjuk fedo alatt. Ha elkeszult nagyon apro kockakra vagva beledobjuk a levesbe (remekul be fog dagadni).

Tanácsok:
Legjobb este elkesziteni, hogy a masnapra osszerjenek az izek. Frissen nincs meg az a zamata, amitol kituno lesz.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Salátaleves » Könnyű salátaleves » Erdélyi salátaleves » Tökös zöldségleves
» Őszibarack-krémleves 1 » Frankfurti leves gazdagon » Gyergyói gulyásleves » Spenótos tészta Anditól
» Juhtúrós zsemlegombóc » Kefíres céklaleves » Miso leves » Gazdag karfiol
» Egyszerű zeller leves » Diétás zellerkrémleves » Hideg orosz tejfölleves » Zsemlegombóc parasztosan


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.