| Sárgabarack krémleves receptLevesek Hozzávalók: 90 dkg sárgabarack 2,5 dl víz 1 db kis doboz (175 gr) natúr joghurt 2 teáskanál őrölt fahéj 1/2 kávéskanál őrölt szegfűszeg 1 evőkanál méz, ha szükséges Elkészítés: A barackokat mosd meg, csepegtesd le, majd szedd ketté. Tedd egy fazékba, add hozzá a vizet, a fahéjat és a szegfűszeget. Tedd fel főni. Körülbelül 15 perc alatt a barack teljesen megfő. Egy botmixer segítségével, turmixold össze, és adagold hozzá a natúr joghurtot is. Ha igazán érett barackból készíted, nem fog kelleni hozzá a méz, de azért kóstold meg. Ha kihűlt, tedd hűtőbe 2–3 órára. Jól lehűtve a legfinomabb. Készíthetsz hozzá habgaluskát is. A receptet beküldte: MRG1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |