Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
90 dkg sárgabarack
2,5 dl víz
1 db kis doboz (175 gr) natúr joghurt
2 teáskanál őrölt fahéj
1/2 kávéskanál őrölt szegfűszeg
1 evőkanál méz, ha szükséges

Elkészítés:
A barackokat mosd meg, csepegtesd le, majd szedd ketté. Tedd egy fazékba, add hozzá a vizet, a fahéjat és a szegfűszeget. Tedd fel főni. Körülbelül 15 perc alatt a barack teljesen megfő.
Egy botmixer segítségével, turmixold össze, és adagold hozzá a natúr joghurtot is.
Ha igazán érett barackból készíted, nem fog kelleni hozzá a méz, de azért kóstold meg.
Ha kihűlt, tedd hűtőbe 2–3 órára. Jól lehűtve a legfinomabb. Készíthetsz hozzá habgaluskát is.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagyma krémleves 2. » Tarhonya krémleves » Fokhagymás sajtkrémleves » Őszibarack-krémleves 1
» Brokkoli krémleves gyorsan » Sütőtök krémleves II. » Hideg Uborkakrémleves » Diétás zellerkrémleves
» Sárgarépa krémleves » Tejfölös burgonyakrémleves » Eper-krémleves » Szederkrémleves
» Brokkolikrémleves » Sárgabarackos fánk » Kakaós-sárgabarackos süti » Csicsókakrémleves baconnal


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.