Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack parfé recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
40 dkg kimagozott érett sárgabarack,
4 dl tejszín,
fél citrom leve,
édesítő ízlés szerint,
csipetnyi só

Elkészítés:
A sárgabarackot a citromlével,sóval,édesítővel turmixba tesszük,és simára keverjük.A tejszínből kemény habot verünk,fél percig ezzel együtt turmixoljuk a masszát.Ezután fóliával bélelt őzgerinc vagy más formába töltjük,elsimítjuk,és a mélyhűtőben megfagyasztjuk.
Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarack lekvár » Sárgabarackos, habos süti » Epres parfé » Szedres dinnyeparfé
» Parféházikó » Takart sárgabaracklepény » Sárgabarackos túrótorta » Sárgabaracklikőr
» Sárgabarackos szelet » Sárgabarackos sütemény » Parfé torta (Sütés nékül) » Gyümölcsjoghurtparfé
» Sárgabarackos joghurttorta » Túrós-sárgabarackos » Sárgabarackos kacsamell » Test barát parfé


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.