Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack parfé recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
40 dkg kimagozott érett sárgabarack,
4 dl tejszín,
fél citrom leve,
édesítő ízlés szerint,
csipetnyi só

Elkészítés:
A sárgabarackot a citromlével,sóval,édesítővel turmixba tesszük,és simára keverjük.A tejszínből kemény habot verünk,fél percig ezzel együtt turmixoljuk a masszát.Ezután fóliával bélelt őzgerinc vagy más formába töltjük,elsimítjuk,és a mélyhűtőben megfagyasztjuk.
Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos bögrés süti » Mézes parfé » Sárgabarackos muffin » Sárgabarack ivólé
» Sárgabarackos müzliszelet » Joghurtos meggyes parfé » Kávéparfé » Sárgabarackos sütemény
» Parféházikó » Takart sárgabaracklepény » Sárgabarackos joghurttorta » Sárgabarackleves
» Feketeerdő parfé » Sárgabarackos saját » Vaníliaparfé » Sárgabarackos párnák


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.