Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsókrém pirítósra recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
30 dkg sárgaborsó
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 ek mustár
kis kk curry por
kis kk őrölt csili por
0,5 dl olívaolaj

Elkészítés:
A sárgaborsót beáztatjuk, levét leöntjük és tiszta vízben feltesszük főni a megpucolt hagymával, sóval együtt. 30 perc után, ha pépesre főtt, szűrőbe öntjük, lecsepegtetjük, majd a zúzott fokhagymával, az olajjal mixer segítségével pépesítjük. Borssal, curryvel, csilivel pikánsra ízesítjük, behűtjük. Tálalás után jól átkeverjük ( az állás során besűrűsödik), majd pirítós kíséretében sok friss zöldséggel asztalra adjuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Timancs


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Camembert krém piritósra » Padlizsán krém piritósra » Szalonnás feltét pirítósra » Krumplikrém pirítósra
» Sárgaborsókrém » Tejfölös húsos kifli » Sonkás-hagymás sajtkrém » Fűszeres camembertkrém
» Krémsajtos kanapé » Currys sárgarépakrém » Túrókrém zöldfűszerekkel » Hideg húsos töltött alma
» Díszes szendvics » Nyári tonhalkrém » Tojásos kenyér » Sajtkrém fetával


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.