Tutireceptek.hu fejléc

Sárgadinnyés pezsgő recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
egy sárgadinnye,
egy üveg száraz pezsgő.

Elkészítés:
a sárgadinnyék tetejét levágjuk, a magházát kikaparjuk. A dinnyék húsát kiskanállal sok kis golyóra vagy késsel kockákra vágjuk. A gyümölcsdarabokat visszatesszük a héjba, és felöntjük pezsgővel. A kalapot visszatesszük a „fejére”, és tálalás előtt behűtjük. Ez az ínyencség pezsgő helyett vörösborral is készíthető.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres pezsgőtorta » Pezsgős csirke » Pezsgő epervelővel » Pezsgő puncs
» Bodzapezsgő » Pezsgőlimonádé » Ananászos pezsgős álom » Pezsgős pulyka
» Pezsgős koktél » Gyümölcsös pezsgőspohár » Francia pezsgőkoktél » Pezsgős-tonhalas spagetti
» Vérnarancs-pezsgő mix » Pezsgős káposzta » Pezsgős flip » Forró eper hideg pezsgőben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.