Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépa leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Sárgarépa
étolaj
liszt
tej
víz

cukor

Elkészítés:
Olajban megdinsztelem a karikára vágott sárgarépát.

Lisztet szórok rá, majd vízzel és tejjel öntöm fel.

Ízlés szerint lehet sózni, cukrozni, én kevés petrezselyemmel is szoktam ízesíteni.

Pörkölt napraforgómaggal is meg lehet szórni, nagyon finom vele.

Hidegen is lehet fogyasztani!

Tanácsok:
Fotók megtekinthetők a naplóm 324. és 588. bejegyzéseiben.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolozsvári bableves » Májleves » Medvehagyma krémleves » Finom zöldbab leves
» Fokhagyma-krém-leves » Zöldséges karfiolleves » Mazsolás borleves » Pulykamellragu leves
» Hideg rebarbaraleves » Brokkolikrémleves (vegan) » Sütőtökkrémleves sajttal » Csicsókaleves kolbásszal
» Aszalt szilvaleves » Póréhagymaleves » Fokhagymás sajtkrémleves » Tárkonyos tüdőleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.