Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárvári csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 feldarabolt csirke
10 dkg reszelt sajt
4 dl tejföl
8 dkg liszt
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kiskanál pirospaprika
1 kk. őrölt bors
1 kk. őrölt kömény
1 kk. majoranna
1 kk. só

Elkészítés:
A csirkedarabokat megsózzuk.
A tejfölbe belekeverjük a reszelt sajtot.
A lisztet összekeverjük a pirospaprikával, borssal, köménnyel, majorannával, belereszeljük a fokhagymát is. Ebben megforgatjuk a csirkedarabokat, majd tepsibe rakjuk őket.
Rákarikázzuk a vöröshagymát, leöntjük a sajtos tejföllel és alufóliával letakarva közepes lángon kb. 45 percet sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, végül pirosra sütjük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: vaktyúk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-parajos csirke » "Ezersziget" csirke » Currycsirke spenóttal » Csirkemell lipcsei módra
» Édes chilis csirke » Kefires csirkeszárny » Édes csirke másképp » Tejfölös-tepsis csirke
» Tárkonyos csirkeraguleves » Joghurtos csirkemell » Csirkés-zöldséges rizotto » Csirkemájas szelet
» Joghurtos Tandori csirke » Sajtos-kanalas csirke » Són sült csirke » Kakukkfüves tepsis csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.