Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg borjúhús,
1 fej vöröshagyma,
vegyes leveszöldség,
zöldpaprika,
paradicsom,egész bors,
babérlevél,só,citrom,ecet
1 tojás,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A kockázott borjúhúst,vöröshagymát,zöldséget,paprikát és a paradicsomot egy fazékba teszem.Pirospaprikával egész borssal,babérlevéllel ízesítem és vízzel felöntve puhára főzöm.Tojássárgával és tejföllel behabarom.Ecettel citromlével savanyítom,és forrón tálalom.Vigyázni kell az ecettel,mert forralás után összeszaladhat.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojas leves. » Sajtos brokkolikrémleves » Tejszínes csirkeragu leves » Májgaluskaleves
» Brokkolikrém levesem » Borsós raguleves » Parajkrémleves » Savanyú máj pörköltágyon
» Gerslileves » Köményes leves » Hagyományos lebbencsleves » Burgonyakrém leves
» Korhelyleves gombával » Hideg céklaleves » Darálthús leves » Karfiolos krumplileves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.