Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg borjúhús,
1 fej vöröshagyma,
vegyes leveszöldség,
zöldpaprika,
paradicsom,egész bors,
babérlevél,só,citrom,ecet
1 tojás,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A kockázott borjúhúst,vöröshagymát,zöldséget,paprikát és a paradicsomot egy fazékba teszem.Pirospaprikával egész borssal,babérlevéllel ízesítem és vízzel felöntve puhára főzöm.Tojássárgával és tejföllel behabarom.Ecettel citromlével savanyítom,és forrón tálalom.Vigyázni kell az ecettel,mert forralás után összeszaladhat.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás halleves » Savanyúkáposztás hús » Táska, vagy batyú, leves » Görög gyümölcsleves3.
» Mézes szilvakrém leves » Húsleves Rolanita módra » Mentás hagymaleves » Gombaleves rizzsel
» Savanyú máj » Kötött galuska leves » Teszt savanyúság. » Cukkini leves Erzsi módra
» Sütőtök leves » Gazpacho leves » Finom fokhagymakrém leves » Sajtnokedli leves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.