Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg borjúhús,
1 fej vöröshagyma,
vegyes leveszöldség,
zöldpaprika,
paradicsom,egész bors,
babérlevél,só,citrom,ecet
1 tojás,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A kockázott borjúhúst,vöröshagymát,zöldséget,paprikát és a paradicsomot egy fazékba teszem.Pirospaprikával egész borssal,babérlevéllel ízesítem és vízzel felöntve puhára főzöm.Tojássárgával és tejföllel behabarom.Ecettel citromlével savanyítom,és forrón tálalom.Vigyázni kell az ecettel,mert forralás után összeszaladhat.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ubileves » Brokkolileves » Hűsítő gyümölcsleves » Köménymagleves
» Magyaros burgonyaleves » Tejfölös sertésraguleves » Köleses zöldségleves » Cukkini leves
» Savanyú göngyölt hús » Rizses krémleves » Kaporleves » Mentás hagymaleves
» Vegyes savanyúság télre » Mézes szilvakrém leves » Mustáros meggyleves » Málnaleves fagyival


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.