Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú leves káposztaléből. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 liter savanyú káposztalé, 2 szál murok ( sárgarépa), 1 szál petrezselyem gyökér, 2 szem közepes pityóka (burgonya), 10 dkg. füstölt kolbász, 1 kiskanál morzsolt csombor (borsikafű), 1-2 babérlevél, 4-5 gerezd fokhagyma, só szükség szerint.

Elkészítés:
Ha a lé nagyon savanyú, akkor vízzel hígítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és a már forrásban lévő léhez adjuk. Ízesítjük izlés szerint. A zöldségek megpuhulása után beletesszük a felkarikázott kolbászt is és készre főzzük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grizgaluska leves » Görcs leves » Savanyú rakott káposzta » Hagymás kukorica leves
» Szárnyas raguleves » Lebbencsleves kolbásszal » Tojásos sóskaleves » Virslis tarhonya leves
» Savanyú sertésragu leves » Böjti burgonyaleves » Kötött galuska leves » Bácskai gombócleves
» Hideg uborkaleves » Könnyű salátaleves » Májgombócleves » Bárány leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.