Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
1 fehérrépa
20 dkg savanyú káposzta

bors
2 evőkanál Rama margarin
evőkanál liszt

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát margarinon megpirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kisebb kockákra vágott sertéshúst. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, majd szakaszosan pároljuk.
Amikor félig puha a hús, beletesszük a répákat és az átmosott és 2-3 centiméteresre megvágott káposztát is.
Felengedjük vízzel, vagy ha van húslevesünk, akkor azzal, úgy gazdagabb ízhatást érhetünk el.
Zsemleszínű rántást készítünk, ezzel sűrítjük a levest, majd jól kiforraljuk.
A tálalásnál tejföllel kínáljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú pulykaraguleves » Édes-savanyú csirkemell » Nyári savanyúság télire » Savanyú máj pörköltágyon
» Savanyú répa leves » Édes-savanyú hússaláta » Savanyú krumplifőzelék » Savanyú tojás
» Rakott savanyú káposzta » Édes-savanyú tofu » Savanyú káposzta krémleves » Édes-savanyú káposzta
» Édes-savanyú kacsamell » Céklás savanyú káposzta » Savanyukáposztás tarja » Vödrös savanyúságom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.