Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú marhamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
olaj
80 dkg csíkokra vágott marhamáj
majoránna
bors
liszt
2 dl marhahúsleves(kockából)
só citromlé
1 kk. tárkonyecet

Elkészítés:
A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk,megpirítjuk.Hozzáadjuk a marhamájat,megszórjuk majoránnával,borssal,jól lepirítjuk,megszórjuk liszttel,majd rövid pirulás után hozzáadjuk a húslevest.Mikor a máj már puha,sóval,citromlével,tárkonyecettel ízesítjük.
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Indián lány


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúkáposzta leves 2. » Tarja savanyúkáposztával » Csípős savanyú leves » Savanyúkáposzta leves
» Savanyú sertésszeletek » Édes - savanyú sertéssült » Vegyes vágott savanyúság » Savanyú krumpli leves
» Vegyes savanyúság télre » Édes-savanyú káposzta » Savanyú répa leves » Savanyú lencseleves
» Savanyú káposztás apróhús » Hordós savanyúság másképp » Savanyú göngyölt hús » Vödrös savanyúságom


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.