Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú marhamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
olaj
80 dkg csíkokra vágott marhamáj
majoránna
bors
liszt
2 dl marhahúsleves(kockából)
só citromlé
1 kk. tárkonyecet

Elkészítés:
A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk,megpirítjuk.Hozzáadjuk a marhamájat,megszórjuk majoránnával,borssal,jól lepirítjuk,megszórjuk liszttel,majd rövid pirulás után hozzáadjuk a húslevest.Mikor a máj már puha,sóval,citromlével,tárkonyecettel ízesítjük.
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Indián lány


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú raguleves » Savanyúság hidegen! » Savanyú veseleves » Savanyú malacleves
» Savanyúkáposzta saláta » Édes-savanyú sertéscsíkok » Savanyú bab csülökkel » Édes - savanyú sertéssült
» Dinsztelt savanyú káposzta » Savanyúkáposzta leves 2. » Rakott savanyú káposzta » Rajnai marhamáj
» Savanyú májleves » Savanyú káposzta párolva » Savanyúság télire » Édes-savanyú burgonya


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.