Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposzta-levélbe göngyölt sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-40 dkg sertéskaraj(kicsontozva)
-50 dkg savanyúkáposzta-levél
-2 ek étolaj
-5 dkg vöröshagyma
-só,pirospaprika,bors

Elkészítés:
A húst centis vastagságra vágjuk,majd kiklopfoljuk.A hússzeleteket enyhén sózzuk,borsozzuk,és forró olajban mindkét felét átsütjük.A megmaradt zsíradékban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát,megszórjuk pirospaprikával,és felengedjük egy kevés vízzel,pörköltlevet készítünk belőle.Eközben a hússzeleteket káposztalevélbe göngyöljük,és megtűzzük.A pörköltlébe helyezzük a begönygyölt húsokat,és készre pároljuk.Babérlevéllel ízesíthetjük.Egy kávéskanálnyi tejföllel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 238 kcal
Szénhidráttartalom: 5 gramm

A receptet beküldte: Bettibaba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lombardiai göngyölt csirke » Sertéskaraj parasztosan » Isztriai sertéskaraj » Bőrös sertéskaraj sütve.
» Sertéskaraj brokkolival » Göngyölt sonka gombával » Birsalmás sertéskaraj » Göngyölt hering
» Göngyölt husi Zoli módra » Göngyölt virsli » Göngyölt kel » Göngyölthús
» Mézes sertéskaraj » Göngyölt csülök » Göngyölt Husika Heni-módra » Göngyölt csirkecsoda


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.