Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposzta-levélbe göngyölt sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-40 dkg sertéskaraj(kicsontozva)
-50 dkg savanyúkáposzta-levél
-2 ek étolaj
-5 dkg vöröshagyma
-só,pirospaprika,bors

Elkészítés:
A húst centis vastagságra vágjuk,majd kiklopfoljuk.A hússzeleteket enyhén sózzuk,borsozzuk,és forró olajban mindkét felét átsütjük.A megmaradt zsíradékban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát,megszórjuk pirospaprikával,és felengedjük egy kevés vízzel,pörköltlevet készítünk belőle.Eközben a hússzeleteket káposztalevélbe göngyöljük,és megtűzzük.A pörköltlébe helyezzük a begönygyölt húsokat,és készre pároljuk.Babérlevéllel ízesíthetjük.Egy kávéskanálnyi tejföllel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 238 kcal
Szénhidráttartalom: 5 gramm

A receptet beküldte: Bettibaba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt csülök » Göngyölt fokhagymás csülök » Göngyölt pulykamell » Göngyölt darált hús
» Göngyölt linzer » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Göngyölt csirkemell » Göngyölt csirkecombok
» Sárgabarackos sertéskaraj » Göngyölt kel » Birsalmás sertéskaraj » Göngyölt virsli
» Göngyölt gombás karaj: » Töltött, göngyölt karaj » Sertéskaraj pármai módra » Sajtos sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.