Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposztás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet tarja
20-30 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
foghagyma
tejföl
só bors

Elkészítés:
A husikat besózom fűszerezem és tepsibe rakom.
A foghagymát összezúzom és megkenem a hús tetejét. Felszeletelem a hagymát és ezt is a hús tetejére rakom a savanyú káposztával együtt. Az egészet meglocsolom tejföllel és fóliával letakarva megsütöm. Mikor megpuhult a tetejét megpirítom, hogy legyen egy kis szine.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúkáposztás metélt » Savanyúkáposztás saláta » Savanyukáposztás tarja » Hátszín flamand módra
» Rakott csirkemell3 » Gombas szelet egyszeruen » Mexicói csirkecomb » Töltött tök szalonnán
» Diós hússal töltött alma » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Különleges vagdalthús » Lacipecsenye
» Almás csirke II. » Töltött sertésborda » Sajtos karaj tepsiben » Szabolcsi karaj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.