Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposztás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet tarja
20-30 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
foghagyma
tejföl
só bors

Elkészítés:
A husikat besózom fűszerezem és tepsibe rakom.
A foghagymát összezúzom és megkenem a hús tetejét. Felszeletelem a hagymát és ezt is a hús tetejére rakom a savanyú káposztával együtt. Az egészet meglocsolom tejföllel és fóliával letakarva megsütöm. Mikor megpuhult a tetejét megpirítom, hogy legyen egy kis szine.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúkáposztás metélt » Savanyukáposztás tarja » Savanyúkáposztás saláta » Svártli
» Leona kedvence ;) » Csirke Dubary módra » Sváb szelet » Spárgás csirke
» Hamis vadas csirkemell » Császárnő csirkéje » Sült báránygerinc » Fokhagymás csirkecombok
» Bundás virsli szezámmaggal » Zöldséges rizses csirke » Lengyel palacsinta » Dupla sajtos rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.