Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposztával töltött csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb egész csirkecomb (legjobb az, ami farrésszel egyben van)
1 doboz vecsési savanyúkáposzta
só, bors, majoránna ízlés szerint
4 diónyi vaj
a sütéshez egy merőkanál húsleves

Elkészítés:
A csirkecombokat alaposan megmosom, letisztogatom. Bőrét óvatosan meglazítom.
A savanyúkáposztát kissé átöblítem (ki mennyire szereti a savanykás ízt) kicsavarom, kevés sóval, borssal meghintem, a csirkecombok bőre alá töltöm. Ha szükséges, hústűvel rögzítem a bőrt.
Sütőtálba rakom, a combokat kissé megsózom, borsozom, meghintem kevés majoránnával, és mindegyikre teszek egy diónyi vajat. Aláöntök egy merőkanál húslevest, (ha nincs, kevés vizet is lehet). 30 percig közepes lángon alufólia alatt sütöm, aztán fólia nélkül, időnként szaftjával meglocsolgatva, picivel nagyobb fokozatra véve a sütőt, megpirítom.
A káposzta finoman megpárolódik benne. Krumplipürével tálalom.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kifli 2. » Töltött kifli » Csabai csirkecomb » Különleges töltött borda
» Ínyenc töltött csirkecomb » Tejfölös pikáns csirkecomb » Boros csirkecombok » Töltött cukkiniszeletek
» Tepsiben sütött csirkecomb » Töltött csirkemelltekercs » Borsos csirkecomb » Csirkével töltött gomba
» Töltött kacsa (4személyre) » Gyors kifli (töltött) » Töltött csirkecomb » Töltött szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.