Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savoyarde borjúszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanál vaj,
megtisztított borjúszeletek,
fél pohár száraz vermut,
gépsonka szeletek (ahány hús),
besamelmártás,
reszelt sajt,
só,
bors,
pirospaprika.

Elkészítés:
A vajat nagy serpenyõben, közepes lángon megolvasztjuk.
Beletesszük a hússzeleteket, és 4-5 percig sütjük.
Megforditjuk, fűszerezzük, és vastagságától függően 4-5 percig sütjük.
A kisült szeleteket áttesszük sütőedénybe.
A serpenyőbe töltjük a vermutot, és 1 percen át nagy lángon főzzük, majd ráöntjük a húsra. Mindegyik borjúszeletre egy-egy sonkaszeletet helyezünk, leöntjük a besamellel, meghintjük reszelt sajttal.
Ezután fűszerezzük, és megszórjuk pirospaprikával.
3-5 percig sütjük a sütőben, míg a sajt meg nem olvad, és tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Balatoni borjúszeletek » Fűszeres borjúszeletek » Göngyölt borjúszeletek. » Borjúszelet Marsala borral
» Citromos borjúszelet » Fűszeres csirkemáj » Póréhagymás csirkemell » Gombás marhahúsos tészta
» Csirkemáj szalonnában » Máj portugál módra » Csirkenyárs krumpliágyon » Omlós csirke almával
» Tejfölös nyúlpörkölt » Cukkinis csirkeszeletek » Krumplis húspogácsa » Karaj bundában


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.