Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
2 dl tejföl,
1 evőkanál mustár
3 dkg vaj
1 teáskanál pirosarany,
só,borsikafű,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 csomó metélőhagyma,
1 csomó zellerzöld,

Elkészítés:
A csirkemájat apró kockára szeleteljük.
Hozzákeverjük a tejfölt,a mustárt,a pirosaranyat,és az apróra vagdalt zöld fűszernövényeket.
(A zöldek szezonja után ugyanezek szárított változatát használjuk.)
Vajjal kent serpenyőbe tesszük és közepesen forró sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Az idénynek megfelelő vajon párolt zöldségfélékkel körítve tálaljuk.
Zöldségpárolás:A megtisztított zöldségféléket daraboljuk,olvasztott vajon néhány percig pirítjuk,majd felengedjük egy ujjnyi vízzel,sózzuk és fedő alatt puhítjuk.
Ha azonnal tálaljuk,szinét és gazdag vitamintartalmát is megőrzi.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájjal töltött karaj » Csirkemájpörkölt, borsóval » Rátott csirkemáj » Csirkemáj rizottó
» Csirkemájas metélt » Sajtos csirkemáj-rizottó » Csirkemáj sütőben » Csirkemáj máshogy
» Édes-savanyú csirkemáj » Csirkemájas finomság » Babos tejszines csirkemáj » Csirkemáj római tálban
» Rakott csirkemáj » Fokhagymás csirkemáj » Almás csirkemájas serpenyő » Csirkemáj baconszalonnában


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.