Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős káposzta 2. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 zacskó gyorsrizs
50 dkg sertés/marha darált hús
2 ek paradicsompüré
60 dkg fejes káposzta vagy kínai kel
2,5 dl húsleves /kockából/
15 dkg koktélparadicsom
1-1 csokor turbolya v. petrezselyem/bazsalikom
só, bors

Elkészítés:
A gyorsrizst elkészítjük. 2 ek étolajon a darált húst 10 percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, az összevagdalt káposztát, felöntjük levessel, 10 percig főzzük.

Végül: belekeverjük a rizst, a félbevágott koktélparadicsomot, a fűszernövényeket, fűszerezzük még, ha szükséges.

Tanácsok:
Nem teszek hozzá koktélparadicsomot, turbolyát.
A recept a Tina nyár 2004/3 számban található.


A receptet beküldte: spatifillum


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott káposzta juhsajttal » Almás vöröskáposzta » Serpenyős kelbimbó » Székelykáposzta light
» Legényfogó káposztaleves » Káposztás paprikás » Alföldi toroskáposzta 1. » Hurka káposztával
» Káposztaleves tojással » Majonézes káposztasaláta » Káposztás uborka saláta. » Disznótoros káposzta.
» Káposztás-virslis kifli » Párolt kelkáposzta » Székelykáposzta mifelénk » Kelkáposzta leves gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.