Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős káposzta 2. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 zacskó gyorsrizs
50 dkg sertés/marha darált hús
2 ek paradicsompüré
60 dkg fejes káposzta vagy kínai kel
2,5 dl húsleves /kockából/
15 dkg koktélparadicsom
1-1 csokor turbolya v. petrezselyem/bazsalikom
só, bors

Elkészítés:
A gyorsrizst elkészítjük. 2 ek étolajon a darált húst 10 percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, az összevagdalt káposztát, felöntjük levessel, 10 percig főzzük.

Végül: belekeverjük a rizst, a félbevágott koktélparadicsomot, a fűszernövényeket, fűszerezzük még, ha szükséges.

Tanácsok:
Nem teszek hozzá koktélparadicsomot, turbolyát.
A recept a Tina nyár 2004/3 számban található.


A receptet beküldte: spatifillum


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Böjti káposzta » Kelkáposzta töltve » Kókuszos káposzta saláta » Savanyú káposzta párolva
» Káposztás pogácsa » Káposztával töltött zsemle » Madra töltött káposztája » Töltött káposzta -nálunk
» Káposzta saláta ananásszal » Sanvanyúkáposzta-saláta » Az én lucskos káposztám » Kelkáposzta fasírt
» Kelkáposztakrémleves light » Libasült vöröskáposztával » Savanyúkáposztás hús » Káposzta főzelék


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.