Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős káposzta I. recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 db fejeskáposzta
2 evőkanál cukor
5-6 evőkanál almaecet
petrezselyemzöld

bors
olaj

Elkészítés:
A káposztából kb. ujjnyi cikkeket vágok.
Serpenyőben kevés olajat forrósítok és a szeletek mindkét oldalát 2-2 percig sütöm, közben sóval, borssal meghintem.
Ezután megszórom a cukorral, s amikor elolvadt és kissé megpirult - ráöntöm az almaecetet és 1,5 dl vizet.
Fedő alatt 10-15 percig párolom, majd fedő nélkül hagyom besűrűsödni alatta a mártást.
Apróra vágott petrezselyemmel megszórom.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú káposzta krémleves » Fogyis káposztaleves » Káposztás pogácsa-finom » Kelkáposztás csirkemell
» Csirke kelkáposztában » Savanyúleves káposztával » Kelkáposztás rizs. » Párolt vörös káposzta
» Diétás székelykáposzta » Gyümölcsös párolt káposzta » Káposztás rántotta.. » Kelkáposztás csirke
» Almás párolt lilakáposzta » Kolozsvári rakott káposzta » Kelkáposzta rolád » Nyers káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.