Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős káposzta I. recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 db fejeskáposzta
2 evőkanál cukor
5-6 evőkanál almaecet
petrezselyemzöld

bors
olaj

Elkészítés:
A káposztából kb. ujjnyi cikkeket vágok.
Serpenyőben kevés olajat forrósítok és a szeletek mindkét oldalát 2-2 percig sütöm, közben sóval, borssal meghintem.
Ezután megszórom a cukorral, s amikor elolvadt és kissé megpirult - ráöntöm az almaecetet és 1,5 dl vizet.
Fedő alatt 10-15 percig párolom, majd fedő nélkül hagyom besűrűsödni alatta a mártást.
Apróra vágott petrezselyemmel megszórom.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csülkös káposztaleves » Füstölt húsos káposzta » Káposztás sztrapacska » Paradicsomos káposzta 2
» Pároltkáposzta máskép » Kelkáposztás lasagne » Káposztás lecsó » Káposztás kacsa
» Vadász káposzta » Csuka káposztásan » Savanyúkáposzta leves 2. » Káposztás-virslis kifli
» Káposztás paszuly II » Kelkáposztafasírt » Káposztás gombóc... » Bundás káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.