Tutireceptek.hu fejléc

Sertéscomb fűszeres mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1- 1,5 dl étolaj
ketchup
mustár
bors
ételízesítő

2 kisebb fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db savanykás alma

Elkészítés:
A húst besózzuk, és bekenjük a ketchup, mustár, ételízesítő, (vagy sült hús fűszerkeverék) és bors keverékével, majd 1 éjszakát hűtőben pihentetjük. Egy mélyebb edénybe a húst belehelyezzük, ráöntjük az étolajat. Körberakjuk a cikkekre vágott vöröshagymával, almával és fokhagymával. 2 dl vizet öntünk alá, és alufóliával lefedve kb. 1 órát sütőben sütjük. A fóliát levéve pirítjuk, időnként a levével meglocsoljuk. A húst egy deszkára kivesszük, hűlni hagyjuk, majd szeletekre vágjuk. A tepsiben maradt szaftot, hagymát és almát összeturmixoljuk, és a hússzeletekre öntjük. Köretként rizst vagy sült burgonyát adunk hozzá. Jó étvágyat!


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boros, fűszeres báránysült » Fűszeres borjúcsülök » Fűszeres marhafelsál » Almás süti, fűszeres
» Zöldfűszeres kecskesajt » Sertéscomb -Athéni módra » Sült hal gombás mártásban » Fűszeres sertésborda
» Gnocci olaszos mártásban » Fűszeres penne » Fűszeres halsült » Csirkecomb mustármártásban
» Fűszeres tallérok » Sajtos-fűszeres burgonya » Zöldfűszeres mártogatós » Fűszeres kávé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.