Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertéshúsos rizibizi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
1 db vöröshagyma
10 dkg sárgarépa
10 dkg gyökér
5 dkg zeller
10 dkg gomba
5 dkg zöldborsó
1 cs.petrezselyemzöld
20 dkg rizs
10 dkg reszelt sajt
bors,só,
kevés olaj,

Elkészítés:
A húst apró kockára vágjuk.A finomra vágott hagymát,olajon üvegesre pirítjuk,majd hozzáadjuk a húst.Fehéredésig pirítjuk,sózzuk,és kevés vizet aláöntve pároljuk. Amikor már félig puha,beletesszük az apró kockára vágott zöldségeket,borssal fűszerezzük,és készre pároljuk.A legvégén beletesszük a zöldborsót és a petrezselyemzöldet,zsírjára pirítjuk.Hozzákeverjük a párolt rizst és a reszelt sajt felét.Csészékbe,vagy formákba tömködjük,majd tányérra borítjuk és megszórjuk a maradék sajttal.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: roxford


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-gombás rizibizi » Csirkemell rizibizivel » Sertéshúsos tekercs » Szilvaszószos marhaoldalas
» Randivacsi » Tepsis rakott csülök » Fatányéros » Pulykamell Kormi módra
» Családkedvence » Dubarry őszibarackkal » Sajtos tejfölös csirkemell » Bihari szilvás tekercs
» Pacaltokány » Rizses, kukoricás csirke » Cukkinins vagdalt » Ízletes csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.