Tutireceptek.hu fejléc

Sertésmáj gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj
1 közepes vöröshagyma
1 mokkáskanál őrölt bors
1 mokkáskanál majoránna
20 dkg gomba
2 db zöldpaprika
2 db paradicsom
zsír

Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk.
Evőkanálnyi zsírt megforrósítunk, rátesszük a kockákra vágott hagymát és megfonnyasztjuk.
Beletesszük a májat és fehéredésig sütjük.
Hozzáadjuk a karikákra vágott zöldpaprikát, a paradicsomot, a kockákra vágott gombát, elkeverjük, lefedjük.
2-3 perc múlva a fedőt levesszük, megfűszerezzük és erős lángon zsírjára sütjük.
Tálalás előtt sózzuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával rakott krumpli » Gombával töltött krumpli » Szalonnás sertésmáj » Humusz sült gombával
» Sertésmájas tál » Gombával rakott karalábé » Korhelyleves gombával » Pecsenye gombával
» Fokhagymás sertésmáj 2 » Rakott csirkemell gombával » Parajkrokett gombával » Gombával töltött cékla
» Bársonyos csirke gombával » Tarja gombával » Gombával töltött burgonya » Spárgás sertésmáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.