Tutireceptek.hu fejléc

Sertéssült mustáros tejföllel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertéskaraj vagy comb
8 dkg zsír
2 kanál mustár
2 dl tejföl
köménymag

bors

Elkészítés:
Az egy darabban hagyott húst bedörzsöljük sóval ,borssal és meghintjük köménymaggal.A felforrósított zsírban minden oldalát átsütjük,azután egy kevés vízet öntünk alá és fedő alatt puhára sütjük.A sülés alatt a vizet szükség szerint pótoljuk,ha a hús megpuhult vágódeszkára tesszük .A zsírjában elkeverjük a mustárt és a tejfölt,jól összeforraljuk.A húst fölszeleteljük és tűzálló tálra rakjuk.Leöntjük a mártással.Néhány percre visszatesszük a sütőbe.
Burgonyagombóccal vagy csőtésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros sertéstarja » mustáros tarja » Rakott mustáros hús » Mézes mustáros csirke...
» Mustáros meggyleves » Mustáros tarjaszeletek » Mustáros lencsesaláta » Töltött káposzta tejföllel
» Mustáros kacsamáj » Ananászos sertéssült » Mustáros tonhal » Mustáros karaj
» Mustáros karajpecsenye » Mustáros csirkemellek » Mustáros halfilé » Az igazi mézes-mustáros


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.