Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertéstarja fűszeresen kisütve (feltétnek) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéstarja, fél dl napraforgó olaj, 1 csomag sertés sült fűszerkeverék. A kisütéshez: fél dl napraforgóolaj, 1 dl világos sör, alufólia.

Elkészítés:
A fél dl napraforgó olajban apránként beleszórjuk a zacskó sertés sült fűszerkeveréket, majd alaposan eldolgozzuk. A hússzeleteket enyhén kipotyoljuk, majd az olajos fűszerkeverékkel a szeletek mindkét oldalát bekenjük és hűtőbe tesszük kb 30-45 percre. Ezután egy serpenyőbe olajat öntünk, belerakjuk a szeleteket és aláöntjük a sört. Lefedjük alufóliával és a 220 fokon a szeleteket 30 percig pároljuk, majd a fóliát levéve kissé mindkét oldalukat megpirítjuk. Omlós finom sültet kapunk, amit magában vagy feltétként fogyaszthatunk.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parasztos sertéstarja » Tojás rántva, feltétnek » Sült gombafejek fűszeresen » Brassói sertéstarja
» Csőben sült sertéstarja » Grillen sült sertéstarja » Bajor sertéstarja » Libamáj hagymásan kisütve
» Almás pite - fűszeresen » Főtt csirkemell fűszeresen » Sült sertéstarja » Mustáros sertéstarja
» Kenőmájas fűszeresen » Fokhagyma fűszeresen » Sóágyon sült csirkecomb » Borzas csirkemell 2


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.