Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertéstokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sertésapróhús,15 dkg zsír,30 dkg virsli,2 kis fej vöröshagyma,só,bors,1 ek.paradicsompüré,2 dl fehérbor,fokhagymagranulátum (vagy morzsolható f.hagymakocka),p.paprika.
köretnek:1 kg újkrumpli.

Elkészítés:
A szokásos módon pörköltet készítünk.A zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott v.hagymát,majd meghintjük p.paprikával.Hozzáadjuk az apróra vágott sertés húst,sózzuk,borsozzuk ízlés szerint,majd a 2 dl fehérborral és kevés vízzel felöntjük.Mikor már majdnem teljesen puha a hús,hozzáadjuk a karikára vágott,átpirított virslit és belekavarjuk az 1 ek.paradicsompürét,majd az egészet együtt néhány percig átforraljuk.


A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós sertéstokány » Majoránnás sertéstokány » Erdélyi sertéstokány » Kakukkfüves sertéstokány
» Temesvári sertéstokány » Tarhonyás szív » Sajttal rakott csirkemell » Sertéskaraj hagymaszósszal
» Pulykamell Dubary módra » Páclé öreg vadhúshoz » Izes karaj » Tejfölös csirke másképp
» Márványsajtos pulyka » Gombás-Husos Fasirt » Görög Csirke » Csongrádi tepsis csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.