Tutireceptek.hu fejléc

Skót tojás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 friss tojás
jó minőségű kolbász
pulykahús
zsálya
fehér bors

pici juharszirup
1/2 csésze liszt
1-2 tojásfehérje habbá verve
3/4 csésze frissen darált zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A tojást keményre főzzük. A kolbászt és pulykahúst ledaráljuk, ízesítjük a fűszerekkel, hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a felvert tojásfehérjét. 6 adagra osztjuk.

A keményre főzött, megtisztított tojásokat először lisztbe forgatjuk, majd a húsos masszával bevonjuk. Ujjnyi olajban kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztaleves tojással » Tojáslikőr házilag » Tejszínben sült tojás » Tükörtojásos szendvics
» Tojásleves laktatóbban » Zsidó tojás* » Tojásos vegyes saláta » Finom tojásos fasírt
» Húsvéti tojás Isler » Tejfölös tojáspörkölt » Snidlinges tojáskrém » Tojásos puncs
» Tojáspörkölt Vronie-módra » Tojásos szendvics sütőben* » Sajtos tojásos kifli » Tojásos patisszon


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.