Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Skót tojás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 friss tojás
jó minőségű kolbász
pulykahús
zsálya
fehér bors

pici juharszirup
1/2 csésze liszt
1-2 tojásfehérje habbá verve
3/4 csésze frissen darált zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A tojást keményre főzzük. A kolbászt és pulykahúst ledaráljuk, ízesítjük a fűszerekkel, hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a felvert tojásfehérjét. 6 adagra osztjuk.

A keményre főzött, megtisztított tojásokat először lisztbe forgatjuk, majd a húsos masszával bevonjuk. Ujjnyi olajban kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojás-sajt saláta » Paradicsom gombás tojással » Tejfölös sajtos tojás » Sonkás tojás
» "Tükörtojás" barackból » Májjal töltött tojás » Sajtos tojáspástétom » Fitt tojássaláta
» Madársaláta főtt tojással » Petrezselymes tojásfasírt » Tojástorta » Tejszínben sült tojás
» Tojáskrém cukkinivel » Tojáslikőrös muffin » Tojásos rakott karfiol » Ecetes tojás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.