Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sokadik töltött csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
* 4 db csirkecomb
* 6 db tojás (3 db keményre főtt, 3 db nyers)
* 2 szelet szikkadt fehér kenyér
* 2 dl tej
* 1 közepes fej hagyma
* 1 gerezd fokhagyma
* só
* bors
* petrezselyem
* fűszerpaprika
* 1 dl napraforgó olaj

Elkészítés:
1. A töltelékhez először a kenyérszeleteket a tejben megáztatjuk, majd kicsavarjuk.
2. Az apróra vágott hagymát olajban kissé megdinszteljük, hozzáadjuk a kicsavart kenyeret, a három nyers tojást, a fűszereket, kivéve a paprikát. Végül óvatosan hozzávegyítjük a kockára vágott kemény tojásokat is.
3. A megtisztított, megmosott csirkecombokon a bőrt óvatosan felfejtjük, vastagabb cérnával körbevarrjuk, és csak akkora rést hagyunk, ahol megtöltjük.
4. Miután megtöltöttük a combokat, bevarrjuk a rést, megkenjük olajjal, és megszórjuk pirospaprikával.
5. A tepsibe a hús alá olajat és kevés vizet öntünk, lefedjük alufóliával, és 40-50 percig sütjük a lerben.
6. Szúrópróbát végzünk. Ha megsült, levesszük a fóliát, meglocsoljuk a tepsiben lévő szafttal, és még 5 percig hagyjuk szépen megpirulni.

sütési mód: alul-felül sütés

Tanácsok:
Átlag recept, de ez tényleg isteni! :)


A receptet beküldte: Kali♥


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés töltött padlizsán » Töltött pizza (calzone) » Töltött stefánia » Töltött ananász
» Töltött bundás kenyér » Töltött kiwi » Tojással töltött karalábé » Csirkecomb borban sütve
» Gombával töltött kellevél » Töltött parika 90 naposra » Rántott töltött kifli » Erdélyi töltött paprika
» Töltött kínai kel » Csípős töltött burgonya » Töltött laska » Baranyai töltött szűz


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.