Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávaló:
1,5 kg csirkehús
finomliszt
3 evőkanál olaj
35 dkg főtt, füstölt hús
1 fej reszelt vöröshagyma
1 evőkanál paradicsompüré
2 dl tejföl
5 dkg reszelt sajt

1 kis ágacska rozmaring vagy tört bazsalikom

Elkészítés:
A feldarabolt, megsózott, lisztbe mártott csirkét az olajban szép pirosra sütjük, és tűzálló tálba rakjuk. A megmaradt olajban a laskára vágott füstölt húst megsütjük, és a csirkére szórjuk. A maradék olajban a hagymát megpirítjuk, a paradicsompürével ízesítjük, megfűszerezzük, és kevés vízzel felengedve a csirkére öntjük. Fedő alatt jó puhára pároljuk. Tálalás előtt a tejfölt meg a sajtot a levébe keverjük és még egyszer felforralva, rizzsel körítve tálaljuk.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkemáj almával » Csirkemájas tál » Zsírban sült csirkemáj » Velővel töltött csirke
» Sajttal rakott csirkemell » Sonkás gombóc » Tárkonyos csirkeleves » Cukkinis csirkerakottas
» Csirkés pizza görögösen » Marseilles-i csirke » Édes csirkemell » Borsos csirkecomb
» Bajor csirkecomb » Sonkás cukkini » Almaszósz csirkehússal » Olasz csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.