Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás gombás rántott palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
Palacsinta:
30 dkg liszt
4 tojás
4 dl tej

szóda

Töltelék:
30 dkg sonka
40 dkg gomba
olaj

bors
petrezselyem
25 dkg trappista sajt
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:
Elkészítjük a sós palacsintákat.
Kevés olajon megpirítjuk a sonkát,hozzáadjuk a gombát,sózzuk borsozzuk.Készrepirítjuk.
Tűzről levéve megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel,és hozzáadjuk a reszelt sajtot.
A kész palacsintákat megtöltjük a raguval,és szögletesre hajtjuk.
Lisztbe,tojásba,morzsába megforgatjuk és forró olajban kisütjük.
Ízlés szerint adhatunk mellé tejfölt,de a majonéz is illik hozzá.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fagyis palacsinta » Gombás kínaikel saláta » Dupla rántott sajt » Gombás kölesrizottó
» Csokis rakott palacsinta » Gombás tekercs » Finom palacsintatorta » Húsos-gombás kagylótészta
» Gombás juhtúrós krumpli » Sonkás töltött krumpli » Rántottsajtos libamáj » gombás fasírt
» Sonkás-turó felfujt » Rántott túró » Gombás csirkevagdalt » Túrós palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.