Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás krémmel töltött baguette recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 baguette
20 dkg gépsonka
10 dkg margarin
15 dkg krémsajt
1 piros húsú paprika
1 csokor petrezselyem

őrölt bors

Elkészítés:
A kenyeret középen (hosszában) félbevágjuk, kivájjuk a belsejét és félretesszük. A sonkát, a megmosott paprikát és petrezselymet apró darabokra vágjuk.
A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a krémsajtot, a kivájt kenyérbelet, a paprikát és a petrezselymet. Borsozzuk, sózzuk (ha kell, mert a krémsajt elég sós), és jól összekeverjük. A kész masszát a kivájt kenyérbe töltjük, a két részt összeillesztjük, szorosan becsavarjuk alufóliába és 2 órahosszára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk.

Tanácsok:
Én nem baguette-ből csináltam, hanem sima kenyérből. A végén a megkent kenyérszeletekre sajtot reszeltem, és melegszendvicsnek készítettem el. Ez az adag kb 6 szelet (kg-os kenyér legnagyobb szeleteire gondolok) kenyérre elég.

Remélem, ízlett. Nekünk nagyon bejött! :D

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 220 kcal

A receptet beküldte: lilipeti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás sült paprika » Töltött karfiol » Rókagombás sonkasaláta » Sonkás túrófelfujt
» Gombás töltött káposzta » Töltött csirkecomb » Erdélyi töltött káposzta » Töltött cukkíni....
» Sonkás kifli » Sajtos, sonkás zsebes hús » Sonkás-spenótos fusilli » Krémsajttal töltött gomba
» Töltött tekercs » Töltött káposzta -nálunk » Töltött papucs » Sült töltött zsömle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.