Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás-sajtos-padlizsános tekercs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 nagy (2 kisebb) padlizsán
2 mozzarellagolyó (á 125 g)
1 csokor bazsalikom
16 vékony szelet füstölt sonka
1 konzerv darabolt paradicsom
1 rúd fűszeres vaj

Elkészítés:
A padlizsánszeleteket leöblítjük, mindegyikre 1-1 szelet sonkát, mozzarellát és néhány bazsalikomlevelet fektetünk. Feltekerjük, és fogvájóval megtűzzük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A paradicsomot felforrósítjuk, belekeverjük a fűszervaj felét. A szószt egy tűzálló tálba öntjük, rátesszük a tekercseket, és apróbb darabokban rászórjuk a maradék vajat. A sütőben kb. 15 percig sütjük. Friss, fokhagymás pirított bagettet kínáljunk hozzá.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj tekercs » Csokoládés banános tekercs » Pizzatekercs Ági módra » Tejszínes sonkatekercs
» Vaníliakrémes tekercs » Sonkás - sajtos tekercs » Vaníliás, kókuszos tekercs » Karácsonyi mézes tekercs
» Sajtos löncstekercs » Mézes tekercs » Röszti tekercs » Vasvári krémes tekercs
» Norvég tekercs » Diós tekercsek » Tormás sonkatekercs » Szalámis tekercs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.