Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás-sajtos-padlizsános tekercs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 nagy (2 kisebb) padlizsán
2 mozzarellagolyó (á 125 g)
1 csokor bazsalikom
16 vékony szelet füstölt sonka
1 konzerv darabolt paradicsom
1 rúd fűszeres vaj

Elkészítés:
A padlizsánszeleteket leöblítjük, mindegyikre 1-1 szelet sonkát, mozzarellát és néhány bazsalikomlevelet fektetünk. Feltekerjük, és fogvájóval megtűzzük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A paradicsomot felforrósítjuk, belekeverjük a fűszervaj felét. A szószt egy tűzálló tálba öntjük, rátesszük a tekercseket, és apróbb darabokban rászórjuk a maradék vajat. A sütőben kb. 15 percig sütjük. Friss, fokhagymás pirított bagettet kínáljunk hozzá.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirketekercs diétásan » Sonkatekercs aszkipban » Tavaszi tekercs » Spenótós hústekercs
» Keksztekercs-sütés nélkül » Tengerész tekercs » Epres piskótatekercs » Virslis hûstekercs
» Csirkés tortillatekercs » Vaníliás, kókuszos tekercs » Cicus pizzatekercse » Cseresznyés tekercs
» Karaj tekercs » Sajttekercs (Nóri féle) » Különleges hústekercs » Feketeerdő tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.