Tutireceptek.hu fejléc

Sós rudak recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
35 dkg liszt (lisztérzékenyeknek kukoricaliszt),
25 dkg margarin,
3 mokkáskanál só,
fél (kicsi) doboz tejföl.

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, a tetejüket tojással megkenjük, sajttal, szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk, derelyevágóval hosszú, vékony rudakat vágunk és megsütjük.

Tanácsok:
Dupla adagot érdemes sütni belőle!
Lisztérzékeny barátnőmnek már megsütöttem kukoricalisztből is, így is nagyon finom lett, csak kicsit nehezebb bánni a tésztával, mivel jobban törik.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Mata Hari


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános-oregános rudak » Túrós rudak » Gyors sósrudak » Gesztenye rudak
» Boros sós rudak » Zöldborsós rudak » Parmezános rudak » Raffaello-rudak
» Juhtúrós sajtos rudak » Mogyorórudak » Sajtos-mákos rudak » Gyümölcsös rudak
» Sajtos rudak 2. » Joghurtos sós rudak » Puha mézesrudak » Vendégváró sósrudak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.